Burenruzie in Brugge dreigt: Cercle wil opnieuw niet meebetalen voor nieuw veld
Cercle betaalt niet voor nieuw veld

Burenruzie in Brugge dreigt: Cercle wil opnieuw niet meebetalen voor nieuw veld

31-03-2015 08:09

Club Brugge zal alweer niet kunnen rekenen op een bijdrage van Cercle Brugge voor de aanlegging van het nieuwe veld. Net als januari zal Club Brugge dus opnieuw voor de volledige financiering zorgen van het nieuwe speelveld dat vorige week heraangelegd werd.

Club Brugge betaalde eerder deze maand voor de heraanlegging van het nieuwe veld, een kostenplaatje van zo'n 80.000 euro. Cercle besloot om niet mee te helpen met de kosten. "De uitgevoerde werken zijn niet opgenomen in de samenwerkingsovereenkomst en dus niet in onze budgetten", zegt algemeen manager Peter-Jan Matthys in Het Laatste Nieuws.

"Wij waren geen vragende partij voor een nieuw veld en hebben op dit moment andere zorgen aan ons hoofd." Het veld van Jan Breydel was volgens iedereen echter wel aan vervanging vervanging na de vele wedstrijden en het slechte weer.

Reactie Club

Bij Club blijft men rustig. "We nemen er opnieuw akte van dat Cercle niet wil meebetalen", zegt Vincent Mannaert. "Nochtans lijkt een goeie grasmat mij één van de prioriteiten als profclub." Het grasveld werd al voor de zesde keer in 2,5 jaar heraangelegd.