Club Brugge-voorzitter biedt excuses aan na incident rond bezoek aan arbiter
Club-voorzitter slaat mea culpa

Club Brugge-voorzitter biedt excuses aan na incident rond bezoek aan arbiter

02-03-2015 19:16

Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe kwam zondagavond in het oog van de storm te staan na een ongeoorloofd bezoekje aan scheidsrechter Dierick tijdens de rust van Club - Moeskroen. Volgens Moeskroen-coach Da Cruz én volgens het bondsreglement ging Verhaeghe zwaar in de fout.

Het bondsreglement stelt immers dat het de leden van bondsinstanties verboden om aanwezig te zijn in de kleedkamer van de scheidsrechters. Verhaeghe is lid van het Uitvoerend Comité. Het is nu aan bondsprocureur om te beslissen of Verhaeghe gestraft wordt. De voorzitter besloot ondertussen al eieren voor zijn geld te kiezen en bood dan ook maandag zijn excuses aan op de website van Club Brugge. 

“Club-voorzitter Bart Verhaeghe bezocht gisteren tijdens de rust van de wedstrijd de kleedkamers om te peilen naar de zware blessure van Victor Vazquez. De voorzitter wou zijn steun betuigen aan Victor gezien de ernst van de feiten. Aansluitend ging hij langs bij de scheidsrechters om toelichting te geven bij de blessure. De voorzitter erkent dat dit in strijd is met het bondsreglement en wenst zich hiervoor uitdrukkelijk te verontschuldigen”, staat er te lezen op de site.