Smaakmaker is gelukkig in Brugge, maar droomt van carrièrevervolg in de zon
Victor Vazquez wil uiteindelijk tonen in Spanje dat hij geen flop is

Smaakmaker is gelukkig in Brugge, maar droomt van carrièrevervolg in de zon

30-10-2014 11:04

De droom om met zijn oude maatje Lionel Messi bij Barcelona te spelen, heeft Victor Vazquez waarschijnlijk al uit zijn hoofd gezet. Op 27-jarige leeftijd gewoon eens actief zij in de Spaanse of de Italiaanse eerste klasse lijkt ook al heel wat.

"Ik ben nu 27 en moet zien dat ik nog wat van mijn carrière maak", hoort Vazquez in Het Laatste Nieuws zijn biologische klok tikken. "In Brugge voor mijn part, maar misschien ook daarbuiten. Vorig jaar zat ik al eens samen met het bestuur en ze weten dat ik graag nog eens in Spanje of Italië wil voetballen."

De beste

Met zijn constante prestaties zit dat er mogelijk nog in, al zal de Spaanse spelmaker dan eens een volledig seizoen (quasi) blessurevrij en op hoog niveau kunnen blijven spelen. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hem alleszins niet. Ik ken de Belgische competitie ondertussen en heb iedereen al ‘s bezig gezien. Ik vind: als ik helemaal fit blijf, dan ben ik de beste voetballer in België. Mensen komen me soms zeggen: ‘De passes die jij verstuurt, dat kan er maar één in dit land'."

"Ik heb hier nog een contract tot 2016, maar in januari zitten we aan tafel om een en het ander te bespreken. Veel zal afhangen van komend seizoen. Spelen we kampioen, dan verleng ik en ga ik mee de Champions League in. Dat zou mooi zijn."