Bayern denkt na Götze en Lewandowski serieus na over volgende Dortmund-ster
Reus serieus op verlanglijst van Duitse recordkampioen

Bayern denkt na Götze en Lewandowski serieus na over volgende Dortmund-ster

20-10-2014 15:55
10

Bayern München denkt er serieus over na om ook Marco Reus naar Beieren te halen. Karl-Heinz Rummenigge, voorzitter van de Duitse topclub, erkent dat de aanvaller van Borussia Dortmund een interessante optie is.

Bayern verzekerde zich in de voorbije jaren al van de komst van Mario Götze en Robert Lewandowski, wat destijds voor veel woede zorgde bij de fans van Dortmund. Dat weerhoudt Der Rekordmeister er mogelijk niet van om ook Reus naar Beieren te halen. De club zou namelijk bereid zijn om de afkoopsom van 25 miljoen euro te betalen.

"Ik zal eerlijk zijn", aldus Rummenigge in gesprek met Kicker. "We gaan deze kwestie intern rustig bespreken. Daarna komen we tot een besluit. Uiteindelijk bepaalt de speler natuurlijk ook zelf waar hij naartoe gaat. Zijn afkoopsom is bekend bij ons en verder is er niets te zeggen." Het is niet de eerste keer dat Bayern serieuze belangstelling toont voor Reus.

In 2012, toen de aanvaller nog onder contract stond bij Borussia Mönchengladbach, deed de Duitse recordkampioen een serieuze poging om Reus over te nemen. De international koos toentertijd echter voor een overstap naar Dortmund.