De soap tussen Addy en Van Damme blijft duren, nu is Van Damme aan de beurt
Joachim Van Damme dient een klacht in tegen de klacht van Addy

De soap tussen Addy en Van Damme blijft duren, nu is Van Damme aan de beurt

02-10-2014 10:55

Er lijkt maar geen einde te komen aan het kopstoot-verhaal tussen David Addy van Waasland-Beveren en Joachim Van Damme van KV Mechelen. Nadat Addy een klacht indiende bij de politie en het Centrum voor Racismebestrijding, dient Van Damme op zijn beurt een klacht in bij de politie voor laster en eerroof.

Addy kent ondertussen zijn straf voor de kopstoot die hij gaf aan KV Mechelen-speler Joachim Van Damme, vier speeldagen waarvan twee effectief en twee met uitstel. Waasland-Beveren ging daarop niet in beroep.

Ondertussen had Addy wel al een klacht ingediend bij de politie en het Centrum voor Racismebestrijding omdat hij beweerde dat Van Damme hem racistisch had bejegend. Van Damme werd op zijn beurt vrijgesproken maar laat het daar niet bij.

Van Damme dient nu zelf een klacht in bij de politie wegen laster en eerroof. "Ik werd dinsdag onschuldig bevonden en toch blijft de tegenpartij me beschuldigen. Vandaar deze beslissing", zegt Van Damme in Het Nieuwsblad. "Mijn imago werd geschaad en ik wil mijn naam zuiveren."