Batshuayi doet aanvallende concurrent bij Olympique Marseille beter spelen
Batshuayi verdient meer speeltijd

Batshuayi doet aanvallende concurrent bij Olympique Marseille beter spelen

21-09-2014 14:44

Michy Batshuayi heeft zich nog niet helemaal kunnen doorzetten bij Olympique Marseille. De ex-spits van Standard moet afrekenen van concurrent André-Pierre Gignac, maar die speelt momenteel de pannen van het dak.

Zo scoorde zijn spitsencollega dit weekend opnieuw twee goals in de Ligue 1. Hiermee scoorde hij dit seizoen al zes doelpunten, ééntje meer dan Zlatan Ibrahimovic. Een gemiddelde van één goal per wedstrijd. "Ik scoorde nog nooit zoveel goals in een seizoensbegin",vertelt de Fransman in de Franse pers."Maar eigenlijk probeer ik gewoon het vertrouwen dat er in me gevestigd wordt, te bevestigen."

Toch lijkt er een speciale reden te zijn voor zijn goede prestaties. "Inderdaad. Er loopt hier bij Marseille nog een steengoede spits rond, die eigenlijk gewoon veel meer speeltijd verdient dan dat hij nu krijgt."

"Batshuayi is echt een hele goede speler en zijn aanwezigheid zorgt er dan ook voor dat ik het beste in mezelf naar boven moet halen. Maar tegelijk wil ik ook mijn ervaring overbrengen op Batshuayi en ik hoop dat hij samen met mij nog beter zal worden."