Trainer Westerlo euforisch na overwinning: Heel veel scorend vermogen
Westerlo vermorzelt in het eigen Kuipje Lierse met 6-1

Trainer Westerlo euforisch na overwinning: "Heel veel scorend vermogen"

20-09-2014 23:36

Westerlo-trainer Dennis Van Wijk vond dat zijn ploeg na de nederlaag van vorige week tegen Mechelen iets recht te zetten had, en dat deed zijn ploeg meer dan behoorlijk. In het eigen stadion werd het een ware afslachting en het kind van de rekening luistert naar de naam SK Lierse.

"We hadden iets recht te zetten na de nederlaag tegen KV Mechelen. Bovendien zijn we het verplicht om thuis altijd zo te spelen als vandaag. Soms krijg je dan het deksel op de je neus, maar vandaag hebben we een beresterke wedstrijd gespeeld."

"We speelden op de verkeerde manier in het begin. We hebben twee spitsen die goed zijn in de duels. Dan moet je de bal in de zestien droppen, maar we speelden veel te academisch."

"Na 20 minuten hebben we dat veranderd en dat resulteerde meteen in een goal. Van daaruit zijn we blijven doorgaan. Tegen directie degradatieconcurrenten moet je niet terugzakken. Je kan dan wel eens op een counter lopen, maar we hebben heel veel scorend vermogen. Ik ben dan ook tevreden dat alle spitsen gescoord hebben."

"We staan er nu uitstekend voor in het klassement, maar als je twee keer verliest, sta je weer onderaan."