Vanden Stock hoopt op versterkt Anderlecht in Champions League
Vanden Stock denkt aan CL

Vanden Stock hoopt op versterkt Anderlecht in Champions League

16-09-2014 08:51
1

RSC Anderlecht neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen het Turkse Galatasaray. Voorzitter Roger Vanden Stock wil heel wat beter doen dan de laatste plek van vorig seizoen, maar blijft realistisch.

"De organisatie en de ­kwaliteit van het spel en de spelers zijn beter geworden. Ook Conte is een topspeler. Praet, Mbemba en in mindere mate Tielemans op dit moment, kunnen ook mee", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

"Vorig ­seizoen stond Tielemans niet in de ploeg, Praet was aan het zoeken. Ze zijn vooruit gegaan. Een gelijkspel op Galatasaray zou een stunt zijn. Maar we mogen ons niet ingraven", aldus Vanden Stock.

Geen geschenk

"Onze ploeg is beter dan vorig ­seizoen. Kouyaté was niet zo goed als Defour. Hoewel we ­ervaring en goede jonge spelers hebben, wordt het moeilijk om punten te pakken in ­deze buitengewoon sterke poule."

"Galatasaray verliest bijna nooit thuis, speelt zelfs amper gelijk. Dit is geen geschenk als eerste match. We zullen al heel blij zijn als we een punt op Galatasaray zouden halen, wat moet dat dan worden in Dortmund en Arsenal?"