Baro over verlenging De Sart bij Gent: “Leider en een voorbeeld van maturiteit”

Baro over verlenging De Sart bij Gent: “Leider en een voorbeeld van maturiteit”

25 april - 15:44

Sam Baro, de eigenaar van KAA Gent, vertelt over de contractverlenging van Julien De Sart bij De Buffalo’s. Baro geeft aan dat Gent zeer content is met De Sart. Baro legt uit wat De Sart toevoegt aan de selectie van Gent.  

Baro uit zich zeer lovend over De Sart bij Gent na zijn contractverlenging. “Julien is een sleutelfiguur bij KAA Gent. Een absolute topper, zowel voetbaltechnisch als in de kleedkamer. Hij is een leider en een voorbeeld van maturiteit. Het was voor ons evident dat hij een van de pionnen is rond wie we verder willen bouwen aan ons elftal”, deelt Baro via de officiële kanalen van Gent.

Baro vertelt verder dat De Sart een belangrijk onderdeel is van de toekomst van Gent. “Deze contractverlenging bevestigt dat Julien voor de volle 100% gelooft in het DNA en de sportieve krijtlijnen van ons langetermijnproject. Voor ons is het vertrouwen van Julien een duidelijk en belangrijk signaal en een positieve bevestiging van de stappen die we aan het zetten zijn voor de toekomst”, besluit Baro.