'RSC Anderlecht weigerde concreet bod op verdediger Murillo'

'RSC Anderlecht weigerde concreet bod op verdediger Murillo'

17-09-2021 20:15
3

Amir Murillo is tegen alle verwachtingen in nog steeds een speler van RSC Anderlecht. De Panamees werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan een transfer, maar zover kwam het niet. Nu hoopt hij zich dit seizoen toch in de kijker te kunnen spelen.

Murillo groeide na zijn komst naar Anderlecht uit tot een basispion en zelfs sterkhouder bij de Brusselaars. De laatste maanden heeft de Panamees het echter moeilijk, mede door een coronabesmetting en kleine blessures, en is hij op zoek naar de beste vorm. Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat Murillo ook met transferperikelen zit.

Zo was er de voorbije maanden flink wat interesse in Murillo en hadden clubs uit Spanje, Italië, Frankrijk en Rusland het vizier hebben gericht op de verdediger. Er was ook één concreet bod op Murillo, maar dat werd geweigerd door RSC Anderlecht. Dat blijkt nu ook nefast geweest te zijn voor zijn vormpijl.

Geen transfer dus voor Murillo, maar daar blijft hij toch stiekem op hopen bevestigt men bij zijn entourage. "De club oordeelde dat het niet het juiste moment was voor Amir om te vertrekken. Wij respecteerden dat", klinkt het. "Misschien is er na dit seizoen iets mogelijk, maar dan moet Amir sterk presteren", weet men ook. Aan Murillo nu om de komende periode clubs toch te overtuigen om vol voor hem te gaan.