Kalender voor seizoen 20-21 is bekend: Club Brugge begint tegen Charleroi

Kalender voor seizoen 20-21 is bekend: Club Brugge begint tegen Charleroi

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 17:57za 01-08-2020 om 17:57

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 18:02za 01-08-2020 om 18:02

Na de Algemene Vergadering van vrijdag ziet de Belgische competitie er weer anders uit. We krijgen dus ook een nieuwe kalender. Die is nu bekend.

We beginnen op 8 augustus met een duel tussen landskampioen Club Brugge en Charleroi. Later op de dag krijgen we ook nog Standard - Cercle Brugge en Antwerp - Moeskroen. Ook zondag wordt er gevoetbald en komen onder andere KAA Gent, KRC Genk en Anderlecht in actie. Op de eerste speeldag van het seizoen krijgen we ook maandagvoetbal, met OH Leuven en Beerschot die een wedstrijd afwerken.

Speeldag 2 van de JPL begint op vrijdag 14 augustus en eindigt op maandag 18 augustus. Daarin krijgen we onder andere KAA Gent - KV Kortrijk, Cercle Brugge - Antwerp, KAS Eupen - Club Brugge en Anderlecht-STVV te zien.

Op speeldag drie krijgen we ook enkele toppers, met Standard - KRC Genk en Antwerp - KAA Gent. De eerste partij tussen aartsrivalen Club Brugge en Anderlecht wordt afgewerkt op speeldag 8 (2 tot en met 4 oktober).

De volledige kalender kan u HIER vinden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws