Courtois duikt op in Luminus Arena: "Mijn transfer? Het is delicaat"

5 augustus 2018 om 18:23

Thibaut Courtois is bij Racing Genk de speciale gast voor de Limburgse derby. Het is nog altijd niet duidelijk waar Courtois dit seizoen gaat spelen, maar hij krijgt die vraag wel constant.

Bij Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat het niet zo makkelijk ligt. "Daar ga ik nu geen commentaar over geven. Het is delicaat. We zullen wel zien. Ik kan er niet veel over zeggen. Op dit moment denk ik dat er geen commentaar over gegeven moet worden, maar ik ben vrij rustig. Je kan je daar zenuwachtig in maken, maar dat gaat niet helpen. Het is belangrijk om cool te blijven en je klaar te maken voor het nieuwe seizoen."

Over zijn aanwezigheid op Genk wilde hij wél spreken. "De vakantie loopt op zijn einde en we zijn bijna weer klaar om eraan te beginnen. Ik ben heel ontspannen. Het komt toevallig goed uit dat Genk thuis speelt en ik in België ben. Papa was maandag en dinsdag gaan fietsen met mensen van het bestuur en ze kwamen tot het idee om mij de aftrap te laten geven. Als appreciatie voor de prestaties op het WK. Ik volg de Belgische competitie toch vrij fel."