De Sutter kent Leekens maar al te goed: "Hij wou me al naar Brugge halen"

27 juni 2016 om 12:30

KSC Lokeren heeft met Tom De Sutter een vervanger voor Hamdi Harbaoui gevonden. De spits moet voor de doelpunten gaan zorgen op Daknam. De factor-Leekens is wat De Sutter kon overtuigen om voor Lokeren te kiezen.

"Ik ken Leekens, hij wou me in het verleden al naar Brugge halen toen hij daar coach was en wist de juiste snaar te raken. De ambitie is aanwezig. Er komt nog kwaliteit bij. Alleen is het zaak dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, de start niet missen. En waarom zouden we dan niet de verrassing kunnen worden", vraagt De Sutter zich af in Het Nieuwsblad.

De Sutter krijgt bij Lokeren de moeilijke taak om Harbaoui te vervangen. “Ik weet dat er druk op mijn schouders zal komen, maar daar heb ik absoluut geen probleem mee. Ik heb mijn ervaring en ben klaar voor een leidersrol", zegt de spits.

"De club heeft voor mij een serieuze inspanning gedaan en dan is het logisch dat de verwachtingen hoog zijn, maar ook dat je wat terugdoet. Ik ben nog even gemotiveerd als voor ik naar het buitenland vertrok en wil Lokeren weer in die top zes krijgen", besluit De Sutter.