Lambrecht oprecht blij met de komst van De Sutter

24 juni 2016 om 20:53

Tom De Sutter keert terug in de Eerste Klasse. Lokeren bevestigde vrijdag de komst van de 30-jarige spits, die overkomt van het Turkse Bursaspor. De Sutter tekende een contract voor drie seizoenen op Daknam. Voorzitter Roger Lambrecht is zeer verheugd met de nieuwe aanwinst.

''Ik ben oprecht blij met de komst van Tom. We hadden iemand nodig die de Belgische competitie kent. Tom is bovendien een speler met een uitstekende reputatie in het Belgische voetbal. Hij zal het vertrek van Harbaoui kunnen opvangen. Maar laat ons eerlijk zijn: hij alleen kan het ook niet, we zullen hem goed moeten omringen. Dat is waar we nu werk gaan van maken'', zo reageerde de 84-jarige Lambrecht op de officiële website.

De Sutter moet bij de Waaslanders vooral het vertrek van Hamdi Harbaoui opvangen. De Tunesische spits maakte liefst 12 goals in 20 wedstrijden en verdiende daarmee een transfer naar het Italiaanse Udinese. De Sutter kende een teleurstellende seizoen in Turkije, want onze landgenoot scoorde slechts twee goals. Bij Lokeren hoopt de 14-voudig Rode Duivel zijn loopbaan weer op de rails te krijgen.