Spelers van Lokeren vallen in de prijzen, Overmeire krijgt de mooiste prijs

6 mei 2016 om 13:42

Het seizoen zit er bijna op voor verschillende eersteklassers. De geschikte tijd om terug te blikken op het voorbije seizoen. Ook bij Sporting Lokeren. De Waaslandse club organiseerde donderdagavond zijn supportersgala. Daar werden verschillende spelers in de bloemetjes gezet.

Via de officiële facebookpagina konden supporters stemmen voor hun spelers in verschillende categorieën. Onder meer ook de speler van het jaar. Dat werd uiteindelijk Killian Overmeire. Met 4193 punten deed hij het beter dan Denis Odoi (3368) en Mijat Maric (3253). Hij maakte volgens supporters ook de mooiste goal van het seizoen in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren.

De beste nieuwkomer van het seizoen werd Mehdi Terki. Hij maakte in de wintertransferperiode de overstap van derdeklasser FCV Dender naar Lokeren. Terki kon meteen indruk maken en werd een basisspeler bij Lokeren. De beste belofte van het jaar werd Robbie Ringoet.

Andere spelers vielen ook in de prijzen. Ayanda Patosi (assistenkoning en topschutter), Boubacar Copa (knapste speler van Lokeren), Koen Persoons (pechvogel van het jaar), Denis Odoi (The Voice of Sporting & So You Think You Can Dance) en ploegafgevaardige Willy Peeters (Lifetime Achievement).