'Newcastle United en Tottenham ronden transfer van Engels international af'

'Newcastle United en Tottenham ronden transfer van Engels international af'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2016 om 23:04ma 25-01-2016 om 23:04

Newcastle United staat op het punt om Andros Townsend over te nemen van Tottenham Hotspur. De Premier League-clubs naderen een akkoord over de 24-jarige Engelsman, meldt The Guardian.

Volgens de Britse kwaliteitskrant ligt de transfersom ergens tussen de dertien en achttien miljoen euro. Spurs-manager Mauricio Pochettino zou ruimte willen creëren in zijn selectie en daarom groen licht hebben gegeven voor de overgang. Op White Hart Lane komt Townsend er al een tijdje niet meer aan te pas. Dit seizoen kwam hij pas 64 minuten in actie in de Premier League.

Na een clash met conditietrainer Nathan Gardiner maakte Townsend zelfs geen deel meer uit van de eerste selectie. Hij traint momenteel met het beloftenteam. De vleugelaanvaller speelde bijna twee jaar geleden zijn laatste volledige wedstrijd in de Premier League. Naar verwachting wordt de transfer in de komende 48 uur afgerond.

Voor Newcastle United-manager Steve McClaren is de komst van Townsend een welkome opsteker. De Noord-Engelsen staan momenteel achttiende, twee punten onder de degradatiestreep.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws