RSC Anderlecht weigert bod op Alexis Flips van Villarreal

Tavolieri: "RSCA weigert bod van Villarreal voor Flips, paars-wit wil meer"

11 juli om 11:32

Er zijn nog heel wat vraagtekens bij RSC Anderlecht met het oog op volgend seizoen. Eén daarvan is of de teruggekeerde huurlingen Marco Kana en Alexis Flips in de plannen zullen voorkomen. Kana staat aan de kant door een blessure, maar Flips kan zich bewijzen op stage. Al is er blijkbaar heel wat interesse in de aanvallende middenvelder.

Flips werd de afgelopen weken al in verband gebracht met RC Lens. Eerder was hij aan de slag onder Will Still bij Stade Reims en de twee zouden herenigd kunnen worden bij Lens. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri is de interesse van de club uit de Ligue 1 nog niet afgenomen. 

Naast Lens zou ook het Spaanse Villarreal concreet zijn voor Flips. Meer zelfs, de Spanjaarden zouden al een eerste bod van 1,5 miljoen uitgebracht hebben. RSC Anderlecht is echter niet van plan om Flips daarvoor te laten vertrekken. 

De Brusselaars betaalden zelf nog 3,5 miljoen euro in de zomer van 2023 voor Flips en zouden minstens hetzelfde bedrag op tafel willen zien.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.