Cercle Brugge gaat Bruno Goncalves Jesus Bruninho huren van RB Bragantino

'Cercle Brugge op het punt om Braziliaanse jeugdinternational te huren'

10 juli om 15:19

Cercle Brugge haalde met Felipe Augusto het afgelopen seizoen al een Braziliaanse parel naar de Jupiler Pro League. Nu lijkt het dat opnieuw te gaan doen. Het Nieuwsblad meldt dat De Vereniging dicht bij een huur van Bruno 'Bruninho' Goncalves staat. 

Na Bayo, Diakité en Agyekum zou Goncalves de vierde versterking moeten worden bij Cercle Brugge. De 21-jarige aanvallende middenvelder die ook op de flank uit de voeten kan, zou gehuurd worden van Red Bull BragantinoBruninho zou woensdag z'n medische testen afleggen.

De Braziliaanse jeugdinternational kwam in totaal al 57 keer in actie voor het eerste elftal bij Bragantino. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en vier assists. De spelverdeler heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van drie miljoen euro. 

Het is niet duidelijk of Cercle ook een aankoopoptie bedongen heeft voor Goncalves. Indien het tot een officiële transfer zou komen, zou hij bij Cercle Brugge naast Augusto ook z'n landgenoot Warleson terugvinden. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.