Bayo wil zich tonen bij Cercle Brugge: "Fysiek kon ik mij vlug aanpassen"

9 juli om 12:29

Cercle Brugge heeft met Alamo Bayo een nieuwe aanvaller binnengehaald. Hij kwam over van Seraing in 1B en wil zich nu doorzetten op het hoogste niveau.

"Fysiek kon ik mij vlug aanpassen", vertelt Bayo aan Krant Van West-Vlaanderen. "Tijdens mijn vakantie heb ik ook niet stilgezeten. Mijn overgang naar Cercle verliep vrij vlug nadat ik een eerste keer contact had met Rembert Vromant, de technisch directeur. Men was geïnteresseerd in een profiel als het mijne, evenals om mij als een jonge voetballer in hun project verder te ontwikkelen."

Bayo kan zowel in de spits als op de flank spelen. "Ik ben veel in beweging, met mijn snelheid sprint ik graag aan een hoge intensiteit zoals de trainer het graag heeft en waardeert. Met veel pressing. Waar de coach mij ook zet voorin, ik kan er spelen. Uiteraard hoop ik zoveel mogelijk minuten te kunnen doen", besluit Bayo.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.