Union Saint-Gilloise over Ross Sykes en Christian Burgess

Union SG komt met update over blessures: 'Sykes en Burgess ontbreken'

10 juli om 10:37

Union Saint-Gilloise verblijft in het Nederlandse Doorwerth om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Daarbij ontbreken twee centrale verdedigers, namelijk Ross Sykes en Christian Burgess. Zij kampen met een blessure.

Zowel Sykes als Burgess zouden een blessure aan de voet hebben, volgens de officiële website van de club. Verwacht wordt dat zij binnen een drietal weken opnieuw inzetbaar zullen zijn bij de Brusselaars.

Opvallend is dat Kamiel van de Perre wél van de partij is, ondanks z'n blessure aan de linkerarm. De 20-jarige zal zich ongetwijfeld willen bewijzen in de voorbereiding. 

Naast Sykes en Burgess ontbreken ook Loïc Lappoussin en Kevin Rodriguez. Lappoussin omwille van z'n transferverzoek. Moris en Rodriguez kregen een paar dagen extra vakantie omwille van hun wedstrijden met de nationale ploegen, maar de doelman besloot om dinsdag al aan te sluiten bij de groep. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.