Steward tackelt kapitein Morata, Spaanse spits heeft veel pijn

Spaanse zorgen: steward tackelt kapitein Morata, spits heeft veel pijn

9 juli om 23:58
Laatste update: 9 juli om 23:58

Een bijzonder ongelukkig moment voor Alvaro Morata na afloop van de Spaanse zege op Frankrijk in de halve finale van het EK. De 31-jarige spits werd getackeld door een steward en greep meteen naar zijn knie.

De Spanjaarden vierden het succes, maar ook een supporter wilde in de feestvreugde delen. De ijverige stewards wilden meteen ingrijpen, maar één van hen gleed uit en blesseerde Morata. Op beelden is te zien dat de Spaanse aanvalsleider duidelijk last heeft van zijn knie. Hij hinkt zeer moeizaam weg. 

Voor Spanje is het te hopen dat de schade meevalt. La Roja won met 2-1 van Frankrijk en speelt zondag in de EK-finale. De tegenstander komt uit de krachtmeting tussen het Nederlands elftal en Engeland. Die teams staan woensdag tegenover elkaar.

Morata is een vaste waarde in het Spaanse elftal, al blijft hij in zijn thuisland niet altijd gevrijwaard van kritiek. De Atlético Madrid-spits scoorde dit toernooi pas een keer. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.