Brengen Mertens en Vertonghen ‘influencerbal’ naar België?

Brengen Vertonghen en Mertens ‘influencerbal’ naar België? “Zin in maat!”

9 juli om 15:27

Jan Vertonghen en Dries Mertens hebben via sociale media vertelt over hun gezamenlijke project. Het gaat volgens Het Laatste Nieuws over een variant op de zogenaamde ‘Kings League’. Dit is een voetbalformat waar profs en oud-profs het opnemen tegen influencers en online bekendheden.

Vertonghen bracht via instagram de volgende boodschap aan Mertens over het gezamenlijke project. “Yow, Dries! Nog nieuws over ons project? Ik heb er zin in, maat!” Mertens reageerde hierop dat hij een professional aan het werk had gezet om het logo van het project te maken.

Meer geven Vertonghen en Mertens nog niet prijs. De twee voormalige Rode Duivels zijn van plan om een ‘influencerbal’ op de markt te brengen in België. Er zijn hiervan vergelijkbare competities in Spanje, Italië en Brazilië.

Het zou gaan om kortere voetbalwedstrijden, waarin er 7 tegen 7 gespeeld wordt in twee keer twintig minuten. Het originele idee van de ‘Kings League’ is afkomstig van Gerard Piqué, de voormalige verdediger van FC Barcelona.