Huijsen geeft groen licht voor stap naar PSG

RMC Sport: 'PSG heeft een mondeling akkoord bereikt met Huijsen'

9 juli om 13:44

Dean Huijsen is zelf akkoord met een transfer van Juventus naar Paris Saint-Germain. Echter moeten de twee clubs er nog uit zien te komen, maar ook die gesprekken lopen inmiddels.

Het Franse RMC Sport maakt dinsdag melding van Huijsen die groen licht heeft gegeven voor een transfer naar PSG. De twee clubs zijn op dit moment nog in gesprek aangaande de voorwaarden en de beste constructie voor een deal van Huijsen. Eerder kwam ook L’Équipe al met het nieuws dat de in Nederland geboren verdediger naar Parijs kon. Afgelopen seizoen maakte Huijsen de keuze om zijn interlands in ieder geval voor Spanje in plaats van Nederland te spelen.

De interesse van PSG in Huijsen heeft alles te maken met de aanstaande transfer van Leny Yoro naar Real Madrid. De Parijzenaren wilden de verdediger van LOSC Lille dolgraag naar de Franse hoofdstad halen, maar het toptalent verkiest een avontuur bij Real boven het blijven in zijn eigen land. PSG is daarom doorgeschakeld en richt nu de pijlen op Huijsen als nieuwe centrumverdediger.