United wil Branthwaite en De Ligt naar de club halen

'United komt ook met verhoogd bod 30 miljoen te kort voor verdediger Branthwaite'

9 juli om 10:40

Everton heeft zonder enige twijfel het verhoogde bod van Manchester United op Jarrad Branthwaite afgewezen. Volgens Fabrizio Romano wil de ploeg uit Liverpool de verdediger dolgraag houden en heeft die deal ook niets te maken met de interesse in Matthijs de Ligt.

United zou fors willen investeren in de defensie en zowel Branthwaite, als De Ligt willen contracteren. Het aantrekken van de Nederlander heeft nog altijd prioriteit bij Erik ten Hag en er is inmiddels bijna een akkoord met de entourage van de centrumverdediger. Bayern München staat ook open om De Ligt te verkopen en de speler zou zelf een stap naar United ook wel zien zitten.

Om een deal met Branthwaite te kunnen bewerkstelligen, zal United echter een fors bedrag bij moeten leggen. Het laatste bod van the Mancunians bedroeg zo’n 53 miljoen euro, maar Everton heeft geen seconde getwijfeld om die bieding af te wijzen. The Toffees zouden heel fors hoger mikken en hoopt de clubleiding een bedrag van rond de 83 miljoen euro te krijgen. Branthwaite zelf ziet een stap naar United in ieder geval wel zitten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.