Simons toont zich tevreden man bij Westerlo: "Dat is wat ik wil zien"

9 juli om 09:00

Timmy Simons moet Westerlo dit seizoen naar succes leiden. Op de stage in Zwitserland klinkt hij alvast optimistisch, ook al moeten er nog versterkingen komen.

"Of ik de visie van Timmy Simons al heb teruggezien? Haha, daar is het nog veel te vroeg voor, dat is een proces waar je een heel seizoen aan timmert", vertelt Simons bij Het Nieuwsblad. "Zelfs na zes of acht weken voorbereiding zal je nog veel werkpunten zien. Ik zag wel jongens die veel druk naar voren willen zetten. Dat is wat ik wil zien. Op die manier willen we de tegenstander dwingen in de fout te gaan."

 Simons weet wel dat er nog nieuwe spelers komen. "In elke linie kijken we nog naar opportuniteiten om de ploeg te versterken, maar we gaan geen gekke dingen doen, al blijven we wel waakzaam voor spelers die mogelijk nog vertrekken. Verder hebben de jongens van vorig seizoen nu meer bagage en kilometers. Jongens die het vorig jaar wat moeilijker hadden, hebben me aangenaam verrast."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.