Lijstje wordt groter: 'Ook Bologna en Fiorentina willen Antwerp-pion Keita'

8 juli om 19:22

Royal Antwerp FC verwacht deze zomer nog flink wat vertrekkers en zal heel wat belangrijke pionnen afscheid zien nemen. Eentje daarvan is Mandela Keita, die kan rekenen op flink wat interesse.

CEO Sven Jaecques gaf recent nog aan dat hij een vertrek van Keita deze zomer verwacht. Er is dan ook flink wat interesse in de middenvelder, die de voorbije weken al werd gelinkt aan onder meer Ajax en Olympique Lyon. Ook Italië kan een volgende bestemming zijn voor Keita.

Bij Gianluca Di Marzio klinkt namelijk dat ook Bologna en Fiorentina denken aan de komst van Keita. Beide clubs werden ook nog gelinkt aan Aster Vranckx, maar ook Keita staat op het lijstje om in huis gehaald te worden.

Of zij de vraagprijs van Antwerp ook op tafel kunnen leggen, is nog maar de vraag. In totaal betaalde The Great Old namelijk acht miljoen euro voor de middenvelder, die een veelvoud daarvan zal moeten opleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.