Cisse Sandra van Club Brugge wil zich tonen bij WIllem II

Sandra toont zich meteen onder Maes met hattrick: "Wil smijten voor de club"

8 juli om 10:40
Laatste update: 8 juli om 10:51

Cisse Sandra wordt het komende seizoen uitgeleend door Club Brugge aan Willem II. De aanvallende middenvelder toonde zich meteen van goudwaarde in de eerste oefenwedstrijd voor de Tricolores. Willem II won met maar liefst 0-6 van RKDSC Diessen. Sandra maakte een hattrick in minder dan een half uur. 

Sandra geeft zo meteen z'n visitekaartje af in Tilburg. "Mooi en leuk", zegt de aanvallende middenvelder bij HLN. Sandra kon het afgelopen jaar al naar Willem II, maar verkoos toen om in de Eredivisie aan de slag te gaan bij Excelsior. "Niks tegen Willem II, hoor: ik wilde gewoon op het hoogste niveau spelen. Maar ik ben heel blij om nu hier te zijn."

Technisch directeur bij Willem II Tom Caluwé en assistent coach Kristof Aelbrecht kende Sandra al van bij Club Brugge. "De trainer kende ik nog niet persoonlijk, maar uit de gesprekken met hem bleek heel veel vertrouwen", aldus Sandra. "Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mij."

Sandra wil het komende seizoen vooral aan z'n statistieken werken. Hoe hij zich in de harten van de supporters zal spelen staat al vast. "Ik wil smijten voor de club", aldus Sandra. "Ik breng veel werklust en veel mentaliteit. En hopelijk dus ook veel goals.", lacht de Club-huurling. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.