Lokeren-Temse neemt vliegende start, maar: "We hebben nog veel werk"

8 juli om 08:35

Lokeren-Temse speelt komend seizoen opnieuw in 1B. In haar eerste oefenpartij was het meteen van KVV Zelzate met 0-5, maar het bestuur beseft dat er nog veel werk aan de winkel is.

"We kunnen na deze eerste wedstrijd toch al een aantal conclusies trekken", aldus sportief directeur Daniël De Paepe bij Het Nieuwsblad. "Eerst en vooral viel niemand van de nieuwelingen uit de toon. Ze hebben allemaal getoond dat ze fysiek en technisch het niveau halen dat we voor ogen hadden. Ook combinerend loopt het al goed. Je merkt meteen dat heel wat spelers Challenger Pro League-ervaring hebben en dat ook in hun spel laten zien."

Toch is het huiswerk nog lang niet af. "We weten dat er inderdaad nog volk bij moet komen. Een kopbalsterke centrale verdediger, die bij stilstaande fases ook mee voor luchtgevaar kan zorgen, is zeker een noodzaak. Ook een rasechte aanvaller is welkom. Soumaré is een duidelijke aanwinst, maar hij is een man die heel graag de combinatie zoekt en dus wel wat steun kan gebruiken. Ook op de posities 7 en 3 kijken we nog uit naar versterkingen", besluit De Paepe.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via