Gerucht: ‘Standard wil Tunesiër Dylan Bronn (ex-KAA Gent) naar Luik halen’

Gerucht: ‘Standard wil Tunesische verdediger Bronn (ex-KAA Gent) naar Luik halen’

7 juli om 19:12

Standard zou geïnteresseerd zijn om verdediger Dylan Bronn in te lijven. De Tunesiër staat nog onder contract bij Salernitana, maar speelde de laatste maanden van het voorbije seizoen op huurbasis voor het Zwitserse Servette FC.

De 29-jarige Bronn was al eerder actief in de Jupiler Pro League. Tussen 2017 en 2019 speelde hij in totaal 77 matchen voor KAA Gent. Bij Salernitana, dat degradeerde uit de Serie A en komende seizoen actief zal zijn op het tweede niveau in Italië, was Bronn al even uit de gratie geraakt. Van februari tot en met juni was hij dus verhuurd aan Servette FC.

Bronn zou openstaan voor een transfer en Standard en de speler zouden zelfs al overeenstemming hebben bereikt, dat meldt transferjournalist Sacha Tavolieri zondag. Het enige obstakel zou nog het doorlopende contract van Bronn zijn, daarvoor probeert Standard met Salernitana een oplossing te vinden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.