Pedri accepteert excuses Kroos na blessure

Pedri accepteert excuses Kroos: 'Bedankt voor je bericht, blijf in Duitsland'

7 juli om 18:44

Pedri heeft de excuses van Toni Kroos aanvaard. Door een charge van de gestopte middenvelder in het duel tussen Spanje en Duitsland, zit het EK van Pedri erop. De middenvelder gaat desondanks nog niet op vakantie.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Kroos te laat in een duel met Pedri, waardoor de FC Barcelona-middenvelder hard gevloerd werd. De Spanjaard kampt nu met een knieblessure en kan om die reden niet meer in actie komen op het EK. Via Instagram bood Kroos zijn excuses aan aan Pedri. De 24-voudig Spaans international reageert daar nu op in een eigen Instragram-post. 'Bedankt voor je bericht, Toni. Dit is voetbal, deze dingen gebeuren nu eenmaal. Jouw carrière en staat van dienst blijven voor altijd bestaan', doelt Pedri op het voetbalpensioen van Kroos.

De middenvelder van Spanje kondigt daarnaast aan dat hij nog niet van plan is om naar huis of op vakantie te gaan. 'Ik kwam naar Duitsland voor dit EK en ik zal hier tot het einde doorgaan. Omdat de droom voortduurt, daar twijfel ik niet aan. Het is nu tijd om deze geweldige familie aan te moedigen en op een andere manier te helpen. De steun van iedereen is namelijk ongelofelijk.'

'Het moeilijkste moment heb ik nu al achter de rug, de weg terug begint nu, om binnenkort op volle sterkte terug te keren bij Barcelona', besluit Pedri. De jongeling zal aandachtig toeschouwer zijn bij het treffen tussen Spanje en Frankrijk in de halve finale van het EK. De winnaar neemt het in de finale op tegen Nederland of Engeland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pedri González (@pedri)