'Kindermans haalt jonge broertjes Waki weg bij RSC Anderlecht'

6 juli om 22:16

Bij RSC Anderlecht zag men de voorbije jaren flink wat talenten vertrekken en dat lijkt ook deze zomer niet te gaan veranderen. Zo hebben meerdere jonkies besloten om een nieuwe stap te zetten en paars-wit te verlaten.

Eerder raakte al bekend dat Jef Luyckx en Luka Vereecken hadden besloten om naar Royal Antwerp FC te verhuizen. Volgens Anderlecht-online heeft Jean Kindermans nogmaals talenten weggeplukt bij zijn ex-ploeg en vertrekken ook Mohamed Waki en Imrane Waki naar The Great Old.

De eerste van de Waki-broertjes is een middenvelder die uitkwam voor de U18, maar daar niet helemaal wist te overtuigen. Zijn jongere broer Imrane is naar verluidt dan weer het grootste talent van de twee en was bij de U12 één van de smaakmakers.

Daarmee komt het aantal jonkies die vertrekken bij Anderlecht voorlopig op zestien stuks te staan. Vooral bij de U18 hebben heel wat pionnen besloten om een nieuwe stap te zetten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.