'Club Brugge wil nog extra pion en gaat voor Belgische Eredivisie-uitblinker'

6 juli om 22:00
Laatste update: 6 juli om 22:06

Bij Club Brugge heeft men de voorbije weken al stevig toegeslagen op de transfermarkt, met verschillende nieuwe aanwinsten. Het haalde voornamelijk buitenlandse jongens, maar denkt nu ook aan de komst van één landgenoot.

Volgens de Nederlandse RTV Oost-journalist Tijmen van Wissing heeft Club Brugge namelijk het vizier gericht op Philippe Rommens. De 26-jarige Belg is een onbekende in ons land, maar speelt wel al jaren in de Eredivisie.

Bij Go Ahead Eagles, dat vorig seizoen nog één van de revelaties was in de Eredivisie, was de middenvelder één van de smaakmakers. Dat kan hij nu verzilveren met een mooie transfer. Club Brugge denkt aan zijn komst, maar ook het Hongaarse Ferencvaros wordt genoemd voor Rommens.

Drie jaar geleden maakte Rommens transfervrij de overstap van TOP Oss naar Go Ahead. Bij die club het opleidingsproduct van PSV uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Afgelopen seizoen was Rommens goed voor vijf goals en zes assists in 25 wedstrijden over alle competities. Hij heeft er nog een contract tot medio 2025.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.