Kroos spreekt dankbaarheid uit naar Duitse fans: 'We tellen weer mee!'

Kroos spreekt dankbaarheid uit naar Duitse fans: 'We tellen weer mee!'

6 juli om 18:42

Toni Kroos heeft via Instagram zijn dankbaarheid uitgesproken naar de fans van Duitsland. De middenvelder, die zijn voetbalschoenen aan de haken hangt, speelde zijn laatste wedstrijd in de verloren kwartfinale tegen Spanje.

'Mijn telefoon ging af. De beller: Julian Nagelsmann. Het verzoek: een terugkeer naar het nationale team. De eerste gedachte in mijn hoofd: ik ben niet dom! De eerste gedachte in mijn hart: ja! Zoals jullie weten heeft mijn hart besloten', vangt Kroos aan. 'Mijn eerste gedachte op de ochtend van 6 juli 2024: ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ondanks alle verdriet en leegte sinds het laatste fluitsignaal gisteren.'

'Ik heb altijd meer in het team gezien dan zij de afgelopen jaren hebben laten zien', vervolgt de middenvelder. 'Maar ik had niet verwacht dat het in zo'n korte tijd mogelijk zou zijn om een ​​echt realistische kans te maken om de titel te winnen en weer op gelijke hoogte te komen met de besten, daarom ben ik enorm trots op wat dit team heeft bereikt, en dat kan weer voor heel Duitsland het geval zijn. Een speciale dank aan jullie die dit Europese kampioenschap thuis speciaal hebben gemaakt. Wij hebben jullie steun gezien, ervaren en gevoeld.'

'Ik wil jullie bedanken voor de bijzondere warmte en genegenheid van de afgelopen weken. Dat was heel bijzonder. De weg van dit team gaat verder. En het helpt echt als je haar bijstaat, zelfs in slechte fasen. Want ik kan je één ding verzekeren: dit is een groep geweldige mensen die alles geven om succesvol te zijn.
Duitsland telt weer mee!' besluit Kroos.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Toni Kroos (@toni.kr8s)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.