Sonck vergelijkt Engeland met Rode Duivels voor kwartfinale tegen Zwitserland

Sonck voor Engeland – Zwitserland: “Als je zo veel geluk moet hebben op het einde”

6 juli om 09:44

Wesley Sonck blikt vooruit op de kwartfinale van het EK 2024 in Duitsland tussen Engeland en Zwitserland. Sonck gelooft dat het een lastige opgave gaat worden voor de Engelsen. Het land wist zich nog niet degelijk te tonen op het eindtoernooi in Duitsland.

Sonck denkt dat Zwitserland kan stunten tegen Engeland. “Zwitserland kan de verrassing worden in de kwartfinales. Engelsen hebben misschien moed geput uit hun overwinning, maar als je zoveel geluk moet hebben op het einde ...”, deelt Sonck via Sporza.

Sonck vergelijkt Engeland met de Rode Duivels op het EK 2024. “Het is een beetje zoals de Rode Duivels. Engeland speelt met 6 achterin - 4 verdedigers en 2 verdedigende middenvelders - en 4 voorin. En de ballen komen vooraan niet aan”, aldus Sonck.

Sonck hoopt dat Zwitserland gaat verrassen tegen Engeland. “Engeland heeft al ongelofelijk veel geluk gehad en het niveau was niet wat het moest zijn. Ik hoop dat de Zwitsers het slim en sluw aanpakken en dan kan er een verrassing in zitten”, besluit Sonck.