De Vrij wordt gelinkt aan transfer naar Al-Ittihad

Concurrentie voor Theate? 'Al Ittihad denkt ook aan Nederlandse verdediger'

5 juli om 22:41

Volgens Calciomercato staat Stefan de Vrij in de belangstelling van Al Ittihad. Een vertrek van de centrale verdediger bij Internazionale behoort tot de mogelijkheden en een lucratief avontuur lonkt voor De Vrij. Ook Rode Duivel t Arthur Theate wordt in verband gebracht met een transfer naar Al Ittihad.

Voormalig AC Milan-trainer Stefano Pioli wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Al-Ittihad. De trainer heeft volgens Calciomercato interesse om De Vrij vanuit Italië mee te nemen naar Saudi-Arabië. Naast de Oranje-international is Pioli gecharmeerd van AC Milan-verdediger Ismaël Bennacer.

Inter is al langere tijd geïnteresseerd in verdediger Alessandro Buongiorno en een uitgaande transfer zou hierbij helpen. Ook Napoli is in de markt voor de Italiaan. 'Een vertrek van De Vrij zou de sleutel kunnen zijn om een sprong voorwaarts te maken', klinkt het.

Bij Inter heeft De Vrij nog een contract tot de zomer van 2025. Mocht die verbintenis niet verlengd worden, ligt een zomers vertrek bij de landskampioen voor de hand. Er wordt niet verwacht dat Inter een hoge transfersom kan vangen voor een verkoop van De Vrij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.