Gent heeft telraam nodig en wint met ruime cijfers van HO Kalken

Gent heeft telraam nodig en wint met ruime cijfers van HO Kalken

5 juli om 21:13
Laatste update: 5 juli om 21:21

KAA Gent heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd afgewerkt. Tegen HO Kalken vlogen de ballen vlot tegen de touwen. De Buffalo's haalden het met 9-0.

KAA Gent begon aan de partij met De Schrevel, Samoise, Lagae, Kandouss, Nurio, Asselman, Gandelman, Hong, Yokota, Sonko en Gudjohnsen. Vrancken kon vrijdag geen beroep doen op Schmidt, Roef, Watanabe, Mitrovic, Brown, De Sart, Kums, Tissoudali en Vernemmen.

Bij de rust stond het al 4-0 voor KAA Gent. Sonko, Yokota, Gandelman en Nurio pikten hun doelpuntje mee. In de tweede helft ging het nog vlotter voor de Buffalo's en scoorden ze nog vijf keer. Surdez (2x), Abdullahi, Gerkens en Asselman waren aan het feest. 

De 1.000 aanwezige fans zagen in de tweede helft Fortin, Fadiga, Torunariha, Gambor, Ayinde, Asselman, Gerkens, Hjulsager, De Vlieger, Surdez en Abdullahi in actie. 

Gent maakt zich nu op voor een oefenstage. In Zeeland speelt het tegen het Griekse AEK Athene en het Nederlandse Go Ahead Eagles. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.