OFFICIEEL: Lamkel Zé ziet contract ontbonden worden en moet zoeken naar nieuwe club

5 juli om 20:16

Het gaat van kwaad naar erger voor Didier Lamkel Zé, die maar problemen blijft kennen bij zijn clubs. Nadat het eerder al fout is afgelopen in ons land, komt de Kameroener ook in de problemen in Turkije.

Op de officiële kanalen heeft zijn club Hatayspor namelijk aangekondigd dat het contract van Lamkel Zé in onderling overleg werd ontbonden. De 27-jarige Kameroener had er nog een verbintenis, maar moet nu op zoek naar een nieuwe club.

Lamkel Zé begon nochtans goed aan zijn periode bij Hatayspor, maar verliet na een half seizoen de club al voor een uitleenbeurt aan FC Metz. Daar had hij het een pak moeilijker en degradeerde hij met de club naar Ligue 2.

De Franse club ging niet langer met hem door en Lamkel Zé moest terugkeren naar Hatayspor, maar die club heeft nu besloten om definitief afscheid te nemen van de ex-speler van KV Kortrijk en Royal Antwerp FC.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.