'Lijstje wordt groter, ook AEK Athene en PAOK willen KAA Gent-pion Tissoudali'

6 juli om 22:33

KAA Gent is al even begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en heeft ook al een oefenpot achter de rug. In de gewonnen wedstrijd tegen Merelbeke tegen Tarik Tissoudali nog de opvallende afwezige. De Marokkaan kan namelijk een nieuwe stap zetten.

De aanvaller gaf na het seizoen al aan dat hij niet weigerachtig staat tegenover een transfer en werd al gelinkt aan clubs uit Saudi-Arabië. Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zou Griekenland echter ook een optie kunnen worden. Zo tonen ook AEK Athene en PAOK interesse in Tissoudali.

Een akkoord is er clubniveau echter nog niet, al staat KAA Gent ook niet weigerachtig tegenover een transfer. Het wil de loonmassa nog stevig drukken en een vertrek van Tissoudali kan daarbij serieus helpen.

De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2026 bij Gent, waar hij in 135 partijen goed was voor 56 doelpunten en 28 assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.