'OHL kan na teleurstellend seizoen alweer afscheid nemen van Braut Brunes'

5 juli om 17:47

Oud-Heverlee Leuven zal zich de komende weken nog proberen versterken op de transfermarkt, maar kan in tussentijd ook nog verschillende pionnen zien vertrekken. Eén van die pionnen is Jonatan Braut Brunes.

Bij Sky klinkt het namelijk dat Rapid Wenen het vizier heeft gericht op Braut Brunes. Na een moeilijk seizoen kan de spits OHL verlaten en de stap richting Oostenrijk zetten. De jackpot dreigt OHL ook niet te gaan krijgen voor Braut Brunes.

De Noor en neef van Erling Haaland werd met de nodige adelbrieven in huis gehaald en kwam voor zo'n 2,6 miljoen euro over van Stromsgodset. Ondanks die hoge verwachtingen wist Braut Brunes niet te imponeren en kwam hij aan slechts drie doelpunten in 33 partijen.

Zijn marktwaarde is inmiddels naar 900.000 euro gezakt en een nieuwe kans zit er voor hem niet in bij OHL. Daar hoopt Rapid Wenen nu van te kunnen profiteren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.