'Charleroi haalt nog twee extra pionnen bij de club'

6 juli om 23:44

Na een moeilijk seizoen wil Sporting Charleroi beter voor de dag komen en blijft het speuren naar nieuwe aanwinsten. Het heeft al vijf nieuwe pionnen in huis gehaald, maar daar kunnen er nog enkele bijkomen.

Bij Le Soir weet me namelijk dat ook Yacine Titraoui en ook Raymond Asante nog op komst zijn bij de Carolo's. Beide pionnen werden al even gelinkt aan Charleroi en worden binnenkort ook verwacht bij de ploeg van coach Rik De Mil.

Titraoui is een twintigjarige Algerijnse middenvelder die in eigen land momenteel nog uitkomt voor AC Paradou. Daar is hij al verschillende jaren een basispion en speelde hij zich ook in de kijker van de nationale ploeg. Voor hem staat nu een stap naar Europa te wachten.

Verder is ook de twintigjarige flankaanvaller Asante op komst. De Ghanees is momenteel actief bij Udinese, waar hij uitkwam voor de U19. Bij Charleroi zal hij voor wat extra aanvallende impulsen moeten zorgen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.