'Antwerp kan talentvolle Doumbia naar Olympique Marseille zien verhuizen'

6 juli om 21:18

Royal Antwerp FC staat nog voor een heel drukke zomer. De club haalde al enkele nieuwe aanwinsten, maar zal ook afscheid nemen van meerdere pionnen. Ook Mahamadou Doumbia kan een nieuwe stap zetten.

De twintigjarige middenvelder maakte vorig seizoen indruk na het vertrek van Arthur Vermeeren en speelde zich volgens Africafoot dan ook serieus in de kijker. De Afrikaanse bron weet dat Olympique Marseille de Malinees graag in huis wil halen.

De Franse club ziet in Doumbia de perfecte vervanger voor de vertrokken Pape Gueye en nam ook al contact op met de entourage van de middenvelder. Een akkoord met Antwerp is er echter nog niet. De club verlangt wellicht nog een mooie transfersom voor Doumbia.

Bij Antwerp lijkt Doumbia daarmee één van de vele vertrekkers te gaan worden. Ook Jean Butez, Alhassan Yusuf, Michel-Ange Balikwisha, Mandela Keita en George Ilenikhena werden de voorbije weken ook a gelinkt aan een transfer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.