'Romelu Lukaku ziet een hereniging met Conte (ex-Inter, nu Napoli) wel zitten'

Italiaanse krant: 'Lukaku ziet een hereniging met ex-coach wel zitten'

5 juli om 16:06
Laatste update: 5 juli om 16:58

Romelu Lukaku heeft één grote wens: weer samenwerken met Antonio Conte, dat weet de Italiaanse krant Corriere dello Sport. De nieuwbakken coach van SSC Napoli en de spits van de Rode Duivels zouden nog altijd in nauw contact staan.

"Lukaku is net als Osimhen een geweldige speler, topspelers als hen hoop je ze altijd aan je zijde te hebben", noteert de Italiaanse krant uit de mond van Conte in een recente persconferentie. De Italiaanse coach liet zich ook ontvallen dat hij en Lukaku nog altijd contact onderhouden.

De krant noemt Lukaku een 'protegé van Conte' en 'de ideale spits voor de tactische ideeën van de nieuwe Napoli-coach'. Ook wordt gemeld dat Conte zelfs een bericht op sociale media zou hebben geliket waarin Lukaku werd gelinkt aan een transfer naar Napoli.

Onder Conte won Lukaku bij Internazionale de scudetto en scoorde hij liefst 64 doelpunten op twee seizoenen tijd. Of het werkelijk tot een hernieuwde samenwerking tussen de twee komt bij de Serie A-kampioen van het seizoen 2022-23 valt te bezien, veel hangt namelijk af of de eerder genoemde spits Victor Osimhen door Napoli verkocht zal worden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.