Transfernieuws Standard: Bolingoli aanwezig tijdens oefenpartij

Bolingoli lijkt opweg naar Standard: Linksachter in trainingspak van club

5 juli om 11:21

Tijdens de oefenwedstrijd tussen Standard en Dender viel één naam bijzonder op: Boli Bolingoli. Loïc Woos, die aanwezig was bij de wedstrijd, meldde via een tweet dat Bolingoli niet alleen aanwezig was, maar zelfs al het trainingspak van Standard droeg. 

Het nieuws komt kort nadat sportjournalist ook Tavolieri onthulde dat Standard interesse heeft in Bolingoli voor de linksbackpositie. Bolingoli, die recent nog bij KV Mechelen speelde en momenteel contractvrij is, lijkt een aantrekkelijke optie voor Standard.

De voormalige speler van Club Brugge heeft een CV met ervaring in zowel de Belgische als internationale competities. Na zijn vertrek bij Club Brugge speelde hij onder andere voor Rapid Wien en Celtic, voordat hij in de zomer van 2022 naar KV Mechelen verhuisde. Zijn tijd bij Mechelen was echter van korte duur, waardoor hij nu beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging.

Naast Bolingoli waren ook Marko Bulat, Isaac Price en Aiden O'Neill aanwezig aan het begin van de wedstrijd, en het is niet uitgesloten dat zij wat speeltijd zouden krijgen. Bolingoli's aanwezigheid en het dragen van het trainingspak van Standard geven alvast een duidelijke hint richting een mogelijke samenwerking.