Depoitre met getuigenis over Louwagie bij Gent: “We kennen hem, hé”

Depoitre met getuigenis over Louwagie bij Gent: “We kennen hem, hé”

5 juli om 11:02

Laurent Depoitre zit ondertussen al even zonder club. De spits nam afscheid van Gent en heeft sindsdien gewerkt aan zijn fitheid. Depoitre blikt in een interview met Het Nieuwsblad terug op de laatste maanden bij Gent. 

Depoitre uitte zijn frustratie over de situatie bij Gent, waar hij zonder uitleg niet meer werd betaald. Hij refereerde aan Michel Louwagie, die bekend staat om zijn harde aanpak. 

“We kennen Michel Louwagie, hè,” zei Depoitre, verwijzend naar de zogezegde vuile spelletjes achter de schermen. Hij had hard gewerkt om snel weer fit te zijn maar in januari. “Nog voor ik écht weer wat matchen had gespeeld, belde Michel Louwagie naar mijn makelaar. Sterker nog, hij ging zelfs zo ver dat hij probeerde om me tijdens de wintermercato buiten te duwen door te dreigen dat ik nooit nog in de ploeg zou komen als ik bleef.”

Ondanks de uitdagingen blijft Depoitre positief en vastberaden om door te gaan. Hij weet nog niet wat hij na zijn carrière wil doen of waar hij wil wonen, aangezien zijn verloofde een Britse is. Voor nu staat hij klaar voor een nieuwe uitdaging en hoopt hij zijn carrière op een hoogtepunt af te sluiten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.