'Benfica houdt voet bij stuk: bod van 70 miljoen van United is niet genoeg'

'Benfica houdt voet bij stuk: bod op Neves van United is niet genoeg'

5 juli om 08:20

Benfica heeft volgens Correio da Manha een bod van Manchester United op João Neves afgewezen. Het Portugese sportmedium weet dat het om een bedrag van zo'n 70 miljoen euro gaat. Ook PSG vist voorlopig achter het net. 

'Benfica sloeg twee aanbiedingen op Neves af', klinkt het. 'Een van PSG en een van Manchester United.' Volgens de Portugezen wil Benfica het negentienjarige talent absoluut niet kwijt. Rui Costa, de president van Benfica, beschouwt de middenvelder als essentieel voor het succes van de ploeg. 

Ook Arsenal en Chelsea toonden interesse in Neves, al brachten die clubs nog geen bod uit op Neves. Of dat nog gaat gebeuren, is niet bekend. Costa gooit de deur voor een deal overigens niet helemaal dicht, meldt Correio Da Manha. Benfica wil dan in ieder geval de prijs na het EK nog verder opdrijven in de richting van de afkoopclausule in het contract van Neves. Die bedraagt maar liefst 120 miljoen euro. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.