'Duitse elftal lijdt aan spionageangst'

'Duitse elftal lijdt aan spionageangst en neemt 'ongebruikelijke maatregelen''

4 juli om 19:46

Bij Duitsland zet men alles op alles om tegenstander Spanje niet wijzer te maken dan het al is, in aanloop naar de clash in de kwartfinale van het EK. BILD weet dat de Duitsers daardoor 'heel ongebruikelijke maatregelen' hebben doorgevoerd.

Vrijdagavond om 18.00 uur staan Spanje en Duitsland tegenover elkaar. BILD weet dat er sprake is van 'spionageangst' bij het Duitse elftal, nu er veel Spaanse journalisten aanwezig zijn bij het Duitse kamp. Bondscoach Julian Nagelsmann heeft daardoor het volledige trainingsveld afgeschermd: er zijn hekken en hoge dekzeilen geplaatst, terwijl er ook politie op paarden aanwezig is.

Daarnaast worden voorbijgangers gevolgd door Duitse bewakers, die harde muziek op hun telefoon afspelen. Hiermee wil Die Mannschaft voorkomen dat buitenstaanders kunnen horen wat er op het veld gezegd wordt. Toen twee journalisten op het openbare voetgangerspad rondom het Duitse trainingsveld liepen, zetten twee beveiligers de liedjes 'Benjamin Blümchen' en 'Cheri Cheri Lady' van de band Modern Talking op.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.