Sonck over Nederland – Turkije in kwartfinale EK 2024 Duitsland

Sonck over Nederland – Turkije: “Heb het wel voor Turkije, heel goede spelers”

4 juli om 18:44

Wesley Sonck blikt vooruit op de kwartfinale tussen Turkije en Nederland op het EK 2024 in Duitsland. Sonck ziet Nederland als de favoriet om door te gaan naar de halve finale, maar hoopt op een gelijkspel en strafschoppen.

Sonck vertelt wat voor match hij verwacht tussen Nederland en Turkije in de kwartfinale op het EK 2024. “Het kan een heel open wedstrijd worden. Ik denk dat Nederland meer kwaliteit heeft. Ze kunnen de verrassing van het toernooi worden met heel goede spelers, creativiteit en snelheid”, deelt Sonck via Sporza.

Sonck geeft vervolgens aan waar hij op hoopt tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Turkije. “Ik hoop op een gelijkspel en strafschoppen en dan maakt het me niet uit. Ik heb het wel voor Turkije, die toch ook heel goede spelers hebben rondlopen”, aldus Sonck.

Sonck sluit af door in te gaan op de manier waarop Turkije indruk heeft gemaakt op het EK 2024. “Kadioglu heeft al indruk gemaakt en met Baris Alper Yilmaz hebben ze een heel snelle speler op de rechterflank. Die mannen kunnen in de omschakeling iets klaarspelen”, besluit Sonck.