Tavolieri: 'Djenepo laat Konyaspor staan en mikt op Israël'

Update Tavolieri: 'Djenepo laat Konyaspor staan en verkiest Israëlische kampioen'

6 juli om 11:44
Laatste update: 6 juli om 11:44

Standard gaat niet verder met Moussa Djenepo. Volgens Sacha Tavolieri wordt hij namelijk verhuurd aan Konyaspor, dat ook een groot deel van zijn salaris overneemt.

Djenepo heeft nog geen potten gebroken sinds hij terugkeer naar Standard. Hij speelde vorig seizoen wel 28 wedstrijden, maar scoorde daarin amper één keer. De Malinees mag dus weg en Konyaspor wil profiteren.

Konyaspor kon zich vorig seizoen nipt redden in de Super Lig. Het eindigde op een zestiende plaats. Bij Standard heeft Djenepo nog een contract lopen tot de zomer van 2026. Een definitief vertrek zit er momenteel niet meteen in.

Update 6/7: Volgens diezelfde Tavolieri heeft Djenepo andere plannen. De deal met Konyaspor was eigenlijk volledig rond, maar de buitenspeler van Standard heeft een andere bestemming op het oog: Tel Aviv. Het lokale Maccabi draagt zijn voorkeur weg. Die ploeg kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen en dus ligt er Champions-League-voetbal in het verschiet, toch minstens in de voorrondes. Djenepo zou dicht staan bij een persoonlijke overeenkomst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.