Domenico Tedesco komt terug op uitfluiten fans:

Tedesco reageert nog eens op uitfluiten fans: "Ze mogen doen wat ze willen"

30 juni om 20:45
Laatste update: 30 juni om 20:45

Tijdens de persbabbel op zondagavond kwam Domenico Tedesco desgevraagd nog een keer terug op de Belgische fans die de Rode Duivels uitfloten na de match tegen Oekraïne. "Als fans een gevoel hebben, mogen ze dat uitdrukken", sprak de bondcoach begripvol.

"Fans betalen veel geld voor hun tickets", ging de coach van de Belgen voort, maar hij wilde toch vooral het onderwerp achter zich laten: "Wat er gebeurd is, is geen topic meer. Het belangrijkste is dat we morgen verenigd zijn."

Tedesco zelf had zich er niet veel van aangetrokken en vond dat het moment veel te breed is uitgemeten. "Of het mij raakt? Nee, niet echt", liet de bondcoach noteren. "Veel had te maken met het moment. We wilden graag de kwalificatie vieren."

De bondscoach wilde verder nog kwijt dat de sfeer in het Belgische kamp goed zit, ondanks het chagrijn van buiten: "Van buitenaf komt er nu wat negatieve energie, maar binnenskamers is de sfeer echt top", besloot Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.