'Westerlo en OHL hopen op komst van Georgische EK-ganger'

6 juli om 21:02

Met de Jupiler Pro League die er snel weer aan begint, speuren heel wat Belgische ploegen naar versterking. Daarvoor kijkt men ook weleens naar het EK en in die zoektocht zijn Oud-Heverlee Leuven en KVC Westerlo uitgekomen bij dezelfde speler.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb hebben OHL en Westerlo namelijk het vizier gericht op Luka Lochoshvili, die met Georgië actief was op het EK, maar geen basisspeler is bij Georgië.

De 26-jarige Georgische verdediger komt momenteel uit voor de Italiaanse tweedeklasser Cremonense en was er het voorbije seizoen ook nog een basisspeler. Hij speelde zich daar in de kijker van onder meer OHL en Westerlo, die op zoek zijn naar een centrale verdediger en hem er bijzonder graag bij willen.

De kans dat we de linkspoot ook naar België zien verhuizen, is echter klein. Naar verluidt vekiest Lochosvili een langer verblijf in Italië en is hij niet meteen van plan om ook te gaan verhuizen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.